Monday, February 21, 2011

PERANG PERANG PERANG~

Assalamualaikum ..

KEPADE MEREKA2 YANG BAJEK BAGUS!

1 - LELAKI YG IDUP ATAS KESENANGAN OWANG LAEN ..
   woi jantan! kau tu anak lelaki, kau tak kan ta tawu tanggungjawab kau ape? tak kan nak sowh aku gtaw kort!bodo la kau ni.. kau 2 kne keje la , kene cari wet utk anak2 n family kau mkn. ta kan teap2 bulan na g uma mak aku minta wet! ta rase malu ke?? da la sowh akak aku yg minta! asl ko ta minta mak ko jew? mak ko kan kate kayye sgt! kaye ape huh? na tunjuk gelang banyak2 watpe ? ingat mak aku heran ke? mak aku ni jenis ta suke menunjuk2 cam MAK KAU! mak kau 2 law rase da banyak sangat wet g la NAEK HAJI ke WAT UMRAH ke .. ni hari2 kat uma dok maki hamun anak cucu! wey , bole bahagia ke law cm 2? , ley senang ke? tgk kau punye kejayaan pon ta nampak sebab MAK KAU! mak kau ta perna aku tgk DOA KAN ANK2.. MasyaAllah ,! Alhamdulilah mak aku ta mcm mak kau! Dan aku minta simpang law dapat mak mertua cam 2! Kau ckp ape hari 2?? ASAL AKU SKG BR NA CKP , NP DR DULU TA CKP ! woii jantan sedar diri sikit mak aku walaupn deam ta bermakne mak aku stuju! abes kau ingat aku ni nak tgk je ke kau wat mak aku cm 2? sampai bile???!! sampai mak aku da ta de?!! kau silap la! aku tak kesah lagsung law kau na kate aku kuang hajo! pedulik ape aku! janji aku puas n ape yg aku kuangajo 2 semua sebab kau la LAHANAT!!!! kau tak malu ke makan pakai kau semua akk aku yang tanggung! kau tawu ape? besakan telo je! name jew pandai tp pandai2 pon ade gak bodo nye! Hidup na blagak cam owg kaye pdahal pakai wet mak aku.,., Dulu mak aku 2 patot da bole g haji , sebab kan kau 2 mak aku pnjm kan lah wet na wtpe wet 2?? na tebuss uma ! erm, skg bayang pon da ta nmpk! ta pya na hipokrit sanagt bole ta!! Mak bapak kowang ta pe na ajo ke ha?? kau 2 tawu na kawen jew tp ...... huh! Parah2 dapat ********* camni!!!!


2 - PEREMPUAN TAK SEDAR DIRI (BLAGAK CAM BAGUS!)
  woi pompuan asl la kau rase diri kau tu bagus sagt eak??sebb kau rase kau chantex?? oke , chantex la kan.. tp kan aku rase law chantex paras rupe ta hampeh sgalenye baek ta paya kan! ermm .. manusia ta semua sempurna! kau na tunjuk konon kau kaye rayye tp hakekatnye kau 2 hampeh .. hidup mkn semua owg tanggung na blagak bagai! ta pya la wey~ hari2 update status yg bukan2.. kat mcd la kat KL la kat sane la kat sini la hakekatnye TELEPEK KAT UMA JEW??... law ta cye kowang g la tgk status2 dy 2 .. kunun2 BZ la pdahal dok menipu owg sane sini .. ape owg " MENCARI PUBLISI MURAHAN!" ... ha sesuai la 2.. aku na jeles gn kau? ta pya la kort .. kau tu ade ape jew??.. tak sehebat mane pon ... semua owg pinjam or owg belikan.. na gune wet kau HARAM la... kau 2 reti balagak je lebih! ape kau kate ?? DULU , LAW TA DE ABG KO , KITOWNG TA KE MANE?? HELLO KAU SALAH BANYAK KORT!! kowang law ta de MAK N BAPAK AKU kowang tah ke mane tah! lg2 abg kau 2,, supe mcm pencuri! KATIL kat uma aku tu na amek gak??.. Dala amek time bapak aku ta de .. PENAKOT KE PENCURI 2 NAME NYE??!!
Dala bapak aku yang bayar! ta mcm SIAKK ke kowang ni huh??!! ta abes2 NYUSAHKAN FAMILY KITOWANG!!!


3 - POMPUAN KURE2 !!
  1 agi manusia yang suke pure2! ak ala kau kate kau ta tawu pape pdahal kau tawu kan! jangan kau rase kau bagus! kau tu sape gn kitowng?? huh , family ? ta ngaku kort! da la amek kesempatan atas kesenangan owg laen! ta malu ke?? e.. tah dtg dr mane tibe2 na sowh owg saport dy! masuk sendiri la wey kai wey kau yang konon banyak sangat 2! Kau law ta tawu cite ta pya la rase na jolok2 sarang tabuan! budusssss~ kau yang wat hal~ padan la gn muke kau n kwn2 kau 2! ingat aku heran sgt kew? kowang tu pon bukan ade ape sgt , same jew cam dak pompuan yg kat atas 2! Kau tu ta pya na bajek sgt la weyy! aku ni wlpn dak kcik tp ta la ta reti bersyukur cam kowang2 ni .. ala , mcm kau tu sempurne sgt .. sbb kau rsee kau kurus??.. kurus 2 ta ke mane pon, kau kurus msty sebab kau ta mkn kan! cean kau g kije pon bwk rm5 jew?? sediy nyee,,, asal laki kau ta bg wet ?? ke laki kau da jd cm laki kat ats 2? ... pergghhhhh parah law cmni!!! bapak cean kan.. anak kck ag , tp huh! mak peranagai NAUZUBILLAH!lanta kowang la labu.. jgn satu ms nanti g uma kitowg minta2 maaf lak! aku benci semua keturunan kaw la!


p/s HARAP2 KOWANG TA DTG UMA AKU LAGI LA .. TA SUKE NA TGK MUKE KOWANG LA.. N BENCI NA TGK MUKE2 HEPOKRIT CAM KOWANG! BERAMBUSSSSSSSSS GET LUSSSSSSSSS~ ADE AKU HERAN KE LAW TA FAMILY GN KOWANG ?? TA RUGI APE2 PON ...

1 comment:

Adik As said...

tol tu..tah la...
bukan nk memutuskan silaturahim...
tp korang telah membuatkan semakin porak peranda keluarga kami..suke la 2...tp,xpe...kami masih still okey...hehhee
smoga bertambh2 rezki kami...~AMin~